lauantai 29. lokakuuta 2011

Saunan seinät valmiina ja tavaratoimituksia

Keskiviikkona isäntä vietti pitkän illan saunan seinien parissa ja torstaina aamupäivästä pääsi viimeistelemään kattolistoilla tulevan saunamme. Nyt se saa toimia vielä hetkisen varastotilana, ennenkuin sinne aletaan rakentamaan lauteita. Laudemateriaalit kannetaan ensimmäiseksi säilöön, tähän oikeaan osoitteeseensa pois porrastoimituksen tieltä. Ehkäpä ensi viikon laivareissulla sattuisi sopiva rautakauppa matkan varrelle, josta saisimme tuliaisiksi kiukaan tänne. Näillä näkyminhän se on se Harvian Forte yhä edelleen.

 Panelointiurakan jälkeen isännällä oli leppoisaa raatamista, kun laminaattitoimitus saapui raksalle. Reilut 100 neliötä eli noin 808 kg laminaatteja sai isäntä kantaa sateelta suojaan ja juuri ennen ensimmäisiä pisaroita oli viimeinen nippu sisällä. Edelliseen kotiimme asensimme olohuoneeseen tuota Quick Stepin laminaattia ja siellä se osoittautui hyväksi asentaa ja miellyttäväksi käyttää, joten nyt päädyimme saman valmistajan laminaattiin. Tällä kertaa valitsimme Elite mallistosta tumman tammen värisen laminaatin, joilla siis päällystämme loput talon lattiat.

Noilla laminaateilla olikin hyvä ottaa alkulämmöt, sillä saman päivän aikan saapui myös 160 kg:n toimitus Akvatermiltä, eli se meidän 500 litran AKVAir Smart -varaajamme. Siinä tarvittiin naapurin isännät kaveriksi, että saatiin se möhkäle talon sisälle. Suuret kiitokset heille siitä. Isäntä otti vielä samana päivänä yhteyttä LVI-urakoijaamme ja sieltä lupailtiin, että ensi viikolla tulisivat kytkemään varaajan käyttöön ja samalla liittäisivät sen takkakierron siihen piiriin. Sen jälkeen olisikin lämmintä vettä käytettävissämme ja saataisiin myös lattialämmitys alakertaan toivon mukaan. Tälle viikolle tuli vielä lisää tavaraa raksallemme, mutta siitä lisää seuraavassa postauksessa.

Ei kommentteja: