lauantai 8. syyskuuta 2012

Leffahuoneen tilannepäivitystä

 Tässäpä olisi pari kuvaa tarjolla meidän leffahuoneen tämänhetkisestä tilanteesta. Kaikki pinnat on siis saatu levytettyä ja tuo kaikkien rakentajien rakastama työvaihe eli paklaaminen on siis meneillään. Kuten pintojen väristä näkyy, niin loput jäljelle jääneet pehmeämmät kipsilevyt nostettiin huoneen katton ja seinät ovat sitä kovempaa EK laatua, niinkuin koko talossa.
Aika hyvällä mallilla alkaa siis olemaan tämäkin tila. Ensin täytyy kuitenkin saada se yläkerran pieni wc valmiiksi, niin sen jälkeen päästään pakertamaan kaikessa rauhassa tämä viimeinen huonetila loppuun. Melko viime tinkaan menee tämän huoneen väritys, kun aivan kristallinkirkkaana ei ole vieläkään tämän huoneen seinien ja katon lopullinen väritys, mutta eiköhän se siitä matkan varrella kirkastu.

Niin ja toinen päänvaivaa aiheuttanut ongelma on tuo lopullinen oviratkaisu tähän huoneeseen. Vahvin vaihtoehtona tällä hetkellä on tuplaovet, joista toinen olisi laakamallinen palo-ovena myytävä desibeliovi ja toinen talon muiden ovien tapaan Jeld-Wenin perinteinen 4 paneelinen perusovi. Tämä ratkaisu olisi ilmeisesti edullisin, siistein ja äänen kannalta toimivin. Jos jollakin on hyviä ajatuksia tuon asian suhteen, niin kommentit otetaan ilolla vastaan (sekä värimaailmasta, että tuosta oviasiasta)

Ei kommentteja: