perjantai 27. huhtikuuta 2012

Pihatyöt jatkuneet

 Tiistaisen "kaivuri" vierailun jälkeen ovat lapio ja hara tulleet taas tutuiksi, kun on tasattu sitä maata multaa varten. Tässäpä olisi yksi työvaihe kuva tuosta tulevasta kiveyksen pohjasta. Eli suodinkankaan päällä on nyt ohuimmillaan noin 10 cm kerros 0-32 mm mursketta ja kallistuksien vuoksi toisessa reunassa hieman enemmänkin. Tämä saa nyt jäädä toistaiseksi tähän vaiheeseen, sillä nyt siitä ei kantadu niin paljon hiekkaa sisälle. Kivitarjouksia ollaan laitettu kolmelle eri toimittajalle ja ensimmäisestä paikasta on tarjouskin jo saatu, seuraavaksi pitäisi lienee ryhtyä etsimään 0-8 mm kivituhkalle toimittajaa, ensimmäisenä taidetaan tiedustella jo hyväksi havaitulta A.Berglundilta.

Tuo itäpuolinen sivupiha puolestaa on harattu ja tehty kallistukset reilusti talosta poispäin. Suurimmat kivet ja juuret on siis saatu pinnalta pois. Nyt vain maanrakennuskangas päälle ja sitten multakuorma saa tulla.

Eilen torstaina ei sitten enää jaksettu oikein pihalla puuhastella, kun pari raskasta päivää oli jo takana, eikä tuo eilinen kelikään kaikkein mukavin mahdollinen ollut ulkona puuhasteluun ennenkuin iltasella. Jätettiin perjantai aamuksi tuo kankaan levittely ja onneksi ehdittiin levittää ne maanrakennuskankaat ennen multakuorman saapumista, mutta siitä lisää taas tuonnempana, nyt piha taas kutsuu kauniin auringonpaisteen kera puuhastelun pariin.

Ei kommentteja: