sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Leffahuoneessa tapahtunutta

 Tässäpä olisi kuvapäivitystä parin viikon takaa, eli juuri ennen syyslomalle lähtemistä sai isäntä ensimmäisen kerroksen maaleja seinään. Tällainen värimaailma sinne nyt sitten tulee, kun ei rajoittavia tekijöitä ollut. Kyllä tuolla kelpaa leffoja katsella ja pelejä pelailla, kunhan saadaan valmista aikaiseksi.

Isäntä pitkään pohti seinälle maalatun screenin ja oikean kankaan välillä, mutta budjettikysymysten vuoksi päätimme aluksi maalata screenin seinään ja myöhemmin päivittää sen oikeaan kankaaseen, jos on aihetta.

Edellisestä screeniprojektista viisastuneena, meillä oli tällä kertaa vaahtomuovitela käytössä, joten maalipinnasta tuli yllättävän tasainen. Noiden vaaleiden maalaamattomien alueiden kohdalle liimaillaan akustolevyjä, joten tästä tilanteesta tuo seinäpinta-ala vielä vaalenee huomattavasti, sillä ne akustolevyt ovat lähes samaa sävyä tuon screenin kanssa.

Nyt pitäisikin lähteä vapaapäivän ratoksi laittamaan puolipaneelia paikalleen, kun huomenna olisi sähkömies tulossa viimeistelemään tämän huoneen sähköistyksen. Tässä vaiheessa ei enää uskalla ajatella valmistumisaikataulua, kun noita työ- ja harrastekiireitä riittää ylenmäärin, mutta loppua kohti mennään hitaasti, mutta varmasti.

Ei kommentteja: