keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Loppukiriä

Viime viikon perjantaina isäntä sai viimeisenkin lattialaminaatin paikoilleen, harrastuspainotteisen viikonlopun jälkeen hän jatkoi vaatehuoneen  kiintokalusteen kanssa, eli rakensi ei niin hienon, mutta toimivan hyllysysteemin vaatehuoneeseen käyttäen jämätarpeita.

Maanantaina kävi ilmanvaihtomies säätämässä ja mittaamassa ilmanvaihtosysteemin ja sähkäri jatkoi viimeistelytöitään siten, että yläkerta on hänen osaltaan tiptop kunnossa. Enää pari pikkujuttua ja mittauspöytäkirjan puhtaaksi kirjoittaminen. Tämähän alkaa kuulostamaan siltä, että päästään pikkuhiljaa varaamaan se tarkastaja paikalle, että saadaan yläkerta virallisesti käyttöön.

Kuvia on tarjolla vasta pienimuotoisen siivouspäivän jälkeen, sillä sitä pientä roinaa ja roipetta on vielä valokuvien kannalata liiaksi siellä sun täällä.

Aivan ei voida siis vielä heittäytyä vapaalle tästä rakennusprojektista, sillä tuota pientä viilausta on jäljellä pitkälle vuoden loppuun, mutta toivottavasti saadaan kaikki hyvin tehtyä ennen vuodenvaihdetta, jos vaikka satumme saamaan uuden pennun, keväällä poisnukkuneen koiruutemme tilalle (:

Ei kommentteja: