keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Leffahuone testattu

 No nyt on testimielessä laitettu äänen- ja kuvantoistolaitteet alustavasti paikoilleen. Äänen ja kuvan säätöpuoli jätetään odottamaan huoneen lopullista valmistumista, mutta pikkuisen päästään siis jo fiilistelemään. Samalla tuli testattua, että kaikki toimii niinkuin on tarkoitettukin.

Ensimmäisenä testileffana lapset katsoivat Cars2:n ja viikonlopun aikana tuli katsottua IceAge3 perheen poikaporukalla, lisäksi isäntä testaili yksinään äänipuolen toimivuutta Claptonin musa-dvd:n tahdissa. Nuorimmaisen kommentit saivat isälle hymyn huulille, kun poika totesi lattian oikein tärisevän, kun suuri dinosaurus tömisteli paikalle. (kannatti siis tehdä kelluva lattia subbarilla varustettuun tilaan)

Nyt vain oikeastaan odotellaan lopullisia pohjakuvia sähkömiestä ja tarkastajaa varten, kun matkalla tuli tehtyä pari pientä muutosta alkuperäisiin ajatuksiin.

Nyt olisi seuraavaksi tarkoitus puuhastella vapaapäivisin huone kerrallaan lopulliseen kuntoon ja joskus alkuvuoden puolella aletaan pikkuhiljaa päättelemään tätä blogia näissä talon rakentamisen merkeissä siten, että julkaistaan asuntomessumaiset kuvat sellaisista kohteista, jotka katsomme soveliaaksi (: ...nyt blogikirjoittelu harvenee siten, että päivitämme vuoden loppuun vain kulutustietoja, jotka ovat myös meitä itseämme varten, että saadaan vertailtua puolivalmiin ja valmiin talon kulutuksia. 4 päivän päästä tulee kuluneeksi tasan vuosi alakerran käyttöönottotarkastuksesta ja virallinen muuttopäivähän oli 30.11.2011, eli kohta saadaan selville myös 1. vuoden kokonaissähkön kulutus. Täytynee hakea joku kuohupullo tulevan juhlapäivän kunniaksi. Jos kaikki menee hyvin, saadaan tämän suuren juhlapäivän kunniaksi uusi nelijalkainen asukaskin taloon vahtia pitämään.

Ei kommentteja: