keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Työt jatkuu
Perjantaina oli anturan valu. Yks säiliö melkein riitti, mutta ei ihan. Nopeasti järjestyi lisää kuraa, niin saivat valun loppuun.Maanantaina Fortum järjesti tontille sähköt lupaamassaan nopeassa aikataulussa. Hienoa, vaikka jännitystä olikin ilmassa! Palvelu pelaa, hyvä niin!


Maanantai iltana oli harkot muurattu.
Tiistaina styroksit viritetty, ja työmiehet olivat siivonneet jälkensä! Joko olen pelottava, tai työmiehet osaavat todellakin hommansa :)
Tänään keskiviikkona on vuorossa sala-ojat ja routaeristeet.Reippaasti hommat etenee. Tämä on ulkopuoliselle annettu urakka, pohjan teko. Onneksi, kun olemme Isännän kanssa räkätaudissa... ei paljon työt edistyisi meidän vauhdilla :( tällä hetkellä!
Tehtiin sunnuntaina tontilla hommia aurinko paistoi ja oli lämmin. Lapset vinkui että pitäis vaatteita vähentää, takkien poistoon ei annettu lupaa. Mut me aikuiset oltiin takki auki ja takki pois... räkätauti tästä tietty puhkes... olihan isompi raksa poika ollut jo viikolla kuumeessa! Mitä opimme? Tee myös itse niinkuin käsket!!!1 kommentti:

Sanna kirjoitti...

Sieltä se näyttää nousevan, täällä jännityksellä seurataan!!! :) Pikaista paranemista teille!