sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Jin Jang väritteinen wc

 Nyt olisi vuorossa oven avaaminen vielä hieman keskeneräiseen Jin Jang värimaailman päälleen saaneeseen miestenhuoneeseen.

Värimaailma on meidän poikien käsialaa suurelta osin, tosin laattavalinnat olivat samat, kuin talosta jo löytyvät. Eli Pukkilan Talia laattaa löytyy seinistä, isännän itse laatoittamana ja lattiassa komeilee se pesuhuoneesta tuttu antrasiitin värinen lattiaklinkkeri.

Kalusteet ovat taas kerran Ikean keittiökaapistoja, varustettuna Swedbergsin altaalla, Ido Seven istuimella ja Idon lähes perushanalla. Seinällä on ripustettuna sähkökytkentöjä odottaen peilivalaisin.

Tapetiksi vanhempi pojistamme valitse jo kesälomareissulla K-Raudan Cello mallistosta tuollaisen kohokuvioisen kaupunkimaiseman. Tuo tapetti on yllättävän hauska yhdistelmä tähän tilaan yhdessä tuon helmipaneelin kanssa, joka sai päälleen hieman erilaisen mustan kimmeltävän sävyisen lakkauksen.

Jin Jang teeman mukaisesti vaalea alkaa katosta ja valloittaa noin puolet wc tilan seinistä, kun taas mustalle värille jäi harmonisesti lattia ja puolet seinäpinnoista.

Kaapistojen ovet ovat vielä puutelistalla, koska edellisellä Ikean reissulla niitä ei löytynyt hyllytavarana. Pitänee seuraavalla reissulla, kun Ikea sattuu matkan varrelle, napata kyytiin pari ovea ja saranasarjat.

Syyslomalla pistäydymme sukuloimassa ja samalla reissulla saamme toivottavasti yhden satsin listoja mukaan, jotta saadaan viimeisteltyä näitä lähes valmiita tiloja.

Näiden kuvien kera on ilo toivottaa hyvää syksyn jatkoa ja kerrottakoon, että pari pihapävitystä olisi seuraavaksi tarjolla.
Ei kommentteja: