lauantai 6. lokakuuta 2012

Ompelunurkkauksen kaapistot

Tässä olisi pitkästä aikaa taas kuvapäivityksiä tarjolla. Lähdetään liikkeelle ensimmäisestä muutoksesta viimeisten päivitysten jälkeen.

Eli Ikealta haettiin peräkärryllinen kaappeja, joista iso osa päätyi tähän ompelukulmaukseen, sen verran on siinä vielä projektit kesken, että hieman piti tarkemmin kameran kanssa rajailla. Näytetään myöhemmin valmista kuvaa, mutta tässä nyt pieni vilautus värimaailmasta tuon tilan suhteen. Menee varmaan tovi, jos toinenkin, ennenkuin kaikki tavarat saavat oikeat paikkansa ja tämäkin tila saadaan näyttämään sellaiselta kuin haluamme, mutta tästä on hyvä lähteä eteenpäin, kun saadaan edes osa noista ompelu- ja askartelutavaroista pois nurkista lojumasta.

Seuraavaksi vuorossa olisi leffahuoneen tämänhetkinen tilanne. Pakkelointityö alkaa olla loppusuoralla, eli pohjamaalaukset on jo osittain tehty, jotta nähtiin, mistä vielä pitää lisää pakkeloida. Nyt isäntä on tehnyt sabluunan, jolla mallaillaan 60*60 ja 120*60 äänieristevillojen sijainnit, ne kun täytyy liimata alustaan kiinni. Sen jälkeen voidaan aloittaa pinnoitustyös katon osalta ja siellähän on tarkoitus kokeilla Tikkurilan Tunto Karkeaa yhdessä Tikkurilan kuultomaalin kanssa. Saas nähdä mitä siitä sitten syntyykään.

Jotta kaikki tilat eivät tule kerralla paljastetuiksi, niin jätettään huomiselle päivityskerralla se meidän Jin Jang väritteinen miestenhuone :)

Ei kommentteja: