torstai 3. toukokuuta 2012

Multakuorma saapui

 Perjantaina aamupäivällä saapui kasettikuormallinen Kekkilän multaa. Kuski harmitteli kuivaa keliä, kun kuorman paino oli vain 31,2 tonnia, kun sama tilavuus on painanut hänen kannaltaa parhaimmillaan jopa 34 tonnia. :)

Tuon kuorman tulon jälkeen ei ole tarvinnut miettiä iltaohjelmaa. Pikkuhiljaa se kasa on kuitenkin siitä vajunut ja multa alkanut löytää oikean osoitteensa.
Ja jotta hommat eivät menisi liian vakaviksi, niin perheen pikkuinen aputyömies keksii kaikenlaista omasta mielestään kivaa leikkiä ja tällä kertaa polkutraktorilla kokeiltiin viilettää kuorman kanssa multakasaa alaspäin. Ja kuin ihmeen kaupalla hän sai kuorman lähes kokonaan perille toimitettua ja mäenlaskusta näinollen ehjin nahoin selvinneenä. Naapurin pikkupojat katsoivat ihastelleen mäenlaskua, mutta onneksi isäntä ehti varoittaa, että näin ei sitten kotona saa tehdä ilman vanhempien lupaa. Naapurusto on ottanut meidät hyvin alueelle vastaan, mutta eivät tainneet aavistaa millaisen roolimallin lapsilleen meidän pojistaan saivat :)

Ei kommentteja: