tiistai 15. toukokuuta 2012

Pihamaalla möyritty

Kuvia ei ole tällä kertaa tarjolla, mutta kerrottakoon, että pihamaalla olemme viettäneet useita kauniita keväisiä tunteja. Pelialueen mullat on saatu levitettyä ja ihan ei tuo tilaamamme kuorma riittänyt. Viime viikolla laitettiin tilaukseen uusi kuorma multaa, jonka pitäisi saapua huomenissa. Tällä kertaa tulee nuppikuorman verran havuille tarkoitettua turpeisempaa multaa sekä kärrykuorma samaista Puutarhan Plussaa. Lähiaikoina pitäisi tulla myös Viherpeukaloilta ensimmäinen satsi taimiakin, laitoimme sieltä tilaukseen marja-aronian taimet, joista tulee raja-aita ja kokeeksi muutaman tyrnin. Nyt pitäisi käydä vielä Via Gardenista tilaamassa ne katajat ja marjapuskat.

Naapuri toi viikonloppuna jyrän lainaksi ja pojat ovat ahkerasti jyräilleet nyt levitettyä multaa, kun tietävät saavansa sitä nopeammin pelikentän käyttöönsä, mitä joutuisammin asiat etenevät. No todellisuudessahan tuo pelialue on pelikuntoinen vasta syksyllä, mutta eiväthän he sitä onneksi tiedä. Mikä tuskin haittaa, sillä kesänhän he viettävät taas savon sydämessä maaseudulla.

Huomista multakuormaa ajatellen, olemme kaivaneet yhteistyössä valmiiksi sekä pääoven luokse tulevat katajien istutuskuopat että kasvimaan pohjan. Kasvimaasta tulikin lähes 14 neliömetrin kokoinen. Siinä saa emäntä kasvatella kaikkea kivaa koko perheen iloksi.

Näiden lisäksi osallistuimme rakentaja.fi sivuston organisoimaan pihakivitilaukseen. Kesäkuun puolessa välissä pitäisi tulla 45 neliömetriä liuskekiviä, joten sitä ennen olisi syytä saada tilattua kuormallinen kivituhkaa kulkuväyliä varten.

Tässäpä olisi lyhyesti kerrottuna viimeisen reilun viikon puuhailut, eli tylsää ei ole ollut. Siinä sivussa ehdittiin olla muuten mukana järjestelemässä yhdet junioreiden kiipeilykisatkin, jotka sujuivat pojiltamme sangen mainiosti nuorimman pokatessa oikein ykköspalkinnon :)

Ei kommentteja: