keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Kotiteatteriprojektin tilanne

Laitetaanpas välillä tilannetietoa leffahuoneen tilasta. Eli villoitukset on vireessä ja ensimmäinen levykerros saatu koko huoneeseen. Tuonne peräseinälle laiteltiin hukkapaloja pohjalle jätemäärän minimoimiseksi ja siihen päälle tulee vielä toinen kerros kipsilevyä ääniaaltoja vaimentamaan. Takakaiuttimille on tehty upotukset valmiiksi nykyisiä kaiuttimia ajatellen.

Seuraavaksi olisi vuorossa se viimeinen levykerros ja sen jälkeen päästäänkin levyttämään kattoa. Ihan ei EM-finaalin aikataulussa tulla pysymään, kun on tarkoitus hieman lomaillakin, mutta pikkuhiljaa eteenpäin mennään yläkerrankin osalta. Suurin osa ajastahan on käytetty pihatöihin ja siitä tuleekin lähiaikoina postaus, mitä kaikkea olemmekaan onnistuneet saamaan aikaiseksi sekä itse tehden, että pienenä talkooapuna vanhempiemme toimesta.

Toinen yläkerran projekteja hidastanut asia on alakerran listoitukset. Eli isäntä uhrasi pari päivää sen aiheen parissa ja nyt alkaa näyttää alakerrassakin entistä kodikkaammalta. Valitettavasti käsitellyt listat loppuivat kesken ja niitä saadaan sahuriltamme vasta loppukesäksi, joten aivan kaikkia listoja ei vielä alakertaan saatu :(

Listakasojen poistuttua on erkkerikin alkanut näyttää entistä avarammalta. Vielä kun tuo leffahuone saataisiin eteenpäin, niin päästäisiin olohuoneessa niistä äänieristevilloista ja lopuista laminaateista eroon. Sen jälkeen alakerrassa ei olisikaan juurikaan rakennustarpeita varastoituna. Täytynee varmaan siirtyä tästä koneelta tuonne yläkertaan, niin on lukijoille jotain raportoitavaa lähiaikoina.

Ei kommentteja: