lauantai 2. kesäkuuta 2012

Liiteri sai peltikatteen

Tämä postaus tulee hieman myöhässä, mutta kerrottakoon nyt kuitenkin, että liiteri on saanut peltikatteen. Harjapeltiä ja reunapeltejä vielä odotellaan, mutta nuo kattopellit ilmaantuivat tosiaan tontille helatorstain aikoihin ja ne nosteltiin samantein suojaamaan liiterin kehikkoa.

Maalari aloitteli myös urakkaansa, mutta valitettavasti maali loppui kesken. Ensi viikolla on emännän vanhemmat tulossa hakemaan poikia kesänviettoon, joten siihen mennessä pitäisi saada maalia lisää, että saadaan apuvoimille jotain puuhaa pariksi päiväksi, ettei tarvitse itse kaikkea tehdä :). Kuten kuvasta näkyy, niin kasvimaakin on saanut multansa ja onpa perheen viherpeukalot saaneet sinne jo siemenetkin kylvettyä, joten iltaohjelma on pojilla ollut selvänä, kun he ovat ottaneet urakakseen hoidella tuon kastelupuolen. Sen verran kuivaa on ollut viimeaikoina, ettei tuosta sadevesikaivosta ole ollut kasteluun apua, mutta nyt tätä kirjoittaessa taas vettä tihkuu, joten eiköhän ensi viikon kasteluvedet saada tuolta omasta kaivosta.


Tässäpä olisi sitten pitkästä aikaa pientä yleiskuvaa tarjolla tällaisesta kuvakulmasta, mistä näyttää jo suhteellisen hyvälle. No paljonhan tuolla on vielä puuhasteltavaa, mutta siksihän sitä omaan kotiin haluttiinkin. Nyt pitäisi taas jatkaa yläkerran parissa, kun säät ovat suosiolliset siihen puuhaan.

Ei kommentteja: