perjantai 22. huhtikuuta 2011

Loput elementit saapuu osa 1


Keskiviikkona aamulähtö viivästyi hieman koululaisen aloittaessa koulupäivänsä vasta ysiltä, joten päätyelementtien nostaminen jäi meiltä näkemättä. Mutta hyvältähän tuo näytti, kun saavuimme pikkumiehen kanssa tilannetta tarkkailemaan.

Räystäselementtien nostamisen sen sijaan pääsimme näkemään ja kuvaamaan tuon sangen mielenkiintoiselta näyttävän operaation. Tämä toinen elementtipäivä ei alkanut yhtä aurinkoisessa säässä ja hiukan jännitti, että ehtivätkö pystyttäjät saada aluskatteen asennettua ennen mahdollisen sateen alkua. Edellispäivänä säätiedotus ennusti tihkusadetta alkavaksi heti aamulla, mutta aamupäivällä tarkistetut tiedot lupailivat sateen uhan siirtyneen iltapäivälle.

Asennusporukka aloitteli aluskatteen asennusta ruokailuerkkerin osalta ja ruokailuerkkerin ollessa valmiina kannoimme kriittiset tarvikkeet mahdolliselta sateelta suojaan. Puolilta päivin oli kaikki elementit saatu paikoilleen ja nosturi kurvasi tontilta pois meidän lähtiessä lounastauolle ja hakemaan koululaista mukaan töihin sekä ostamaan pressuja kipsilevyjen suojaksi. Ja olin tainnut luvata pikkutimpureille omat vasarat mummon ompelemiin raksaliiveihin roikkumaan, joten nekin oli hankittava samalla kertaa. Sitten vain jäimme jännittämään ehdimmekö saada kaikki valmiiksi ennen sateen tuloa, mutta siitä lisää tuonnempana. Nyt toivotetaan HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ kaikille lukijoille.

Ei kommentteja: