lauantai 30. huhtikuuta 2011

Villat saapuivat ja pystytys jatkuu

Keskiviikkona oli vielä hiljaiseloa raksallamme, mutta koiran iltalenkillä emäntä bongasi Simonsin asennusporukan pakettiauton majoitusliikkeen parkkipaikalta. Keskiviikkona tuli illalla soitto jälleen kuljetusliikkeen kuskilta ja tarjolla olisi kuulemma lähes sata paalia villaa ja jälleen heti aamutuimaan.

No niinhän ne villapaalit olivat tulleet aamulla ja samoin oli käynyt Simonsin pystytysporukan kanssa siinä vaiheessa, kun saavuimme itse tontille. Näky oli sangen mielenkiintoinen, mutta onneksi arvattavissa muiden blogien kuvien perusteella. Pari tuntia vierähti siinä kauniissa kevätsäässä, ennenkuin saimme villapaalit jonkinlaiseen järjestykseen ja pressua hieman niiden suojaksi. Muutamat kuljetuksessa hieman osumia saaneet paalit siirsimme suosiolla sisätiloihin asennusta odottamaan.Simonsin pystytysporukka oli päättänyt ahkeroida pitkän päivän, jotta saisivat kaikki jäljellä olevat työnsä tehtyä. Illalla isännän mennessä raksan kautta töihin hän saikin kuulla iloisen uutisen, että pystytysurakka Simonsin osalta olisi nyt suoritettu. Enää olisi jäljellä pystytystarkistus ja sen jälkeen pääsisimme jo aloittelemaan omia urakoitamme muutoinkin kuin siivoamalla.

Vappuviikonloppuna taidamme vain käydä siivoilemassa paikat kunton, jotta ensi viikolla pääsemme ilman rojuja aloittelemaan omaa urakkaamme, eli välipohjan jäykistämistä. Hyvää vappua kaikille lukijoille.

Ei kommentteja: