sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Hyvää Uutta Vuotta 2012

Tapanin myrskyn jälkimainingit ja kaunis auringonlasku vievät meidät kohti uutta vuotta hyvillä mielin. Kulunut vuosi 2011 jää meidän perheen muistiin monivaiheisena ja mielenkiintoisena seikkailuna kohti suurta tuntematonta. Tavoitteena oli jouluksi uuteen kotiin ja sen me saimme.

Useissa seuraamissamme blogeissa on ollut pientä referaatiota kuluneesta vuodesta ja sen tapahtumista, mutta valitettavasti meillä on tällä hetkellä niin monta rautaa tulessa, että sellaisen aikajanan kyhäämiseen ei nyt aika ja mielenkiinto itsellämme riitä. Joulu alkaa olla lopuillaan ja arki tulee kulman takaa jo täysillä päälle ja harrastuksetkin palaavat täydellä teholla mukaan kuvioihin huomisesta alkaen. Joulun ajan lomailut on lomailtu ja nyt palkkatöissä ollaan välillä yötäpäivää ihan kirjaimellisesti, siinä sivussa pitäisi vielä ehtiä rakentaakin, pitäisi nimittäin jatkaa sitä yläkerran rakentamista ja tietysti viimeistellä alakertaa.

Parhaamme mukaan yritämme pitää myös teidät blogimme seuraajat ajantasalla mitä tuleman pitää. Vielä kerran hyvää alkanutta vuotta itse kullekin säädylle ja tervetuloa takaisin meidän perheen raksablogin pariin. Tavoitteena on, että kesään mennessä on kaikki oleelliset tarinat talon osalta kerrottu ja sen jälkeen siirrytään ulos ja pihahommiin.

Ps. Ja meille lumettoman joulun viettäjille koitti talviset lumileikit savon maalla vieraillessamme ja akkuja lataillessamme, tässä pientä maistiaista lumisista harrastuksistamme :)Ei kommentteja: