tiistai 24. tammikuuta 2012

Pientä edistystä taas

Viimeisen päivityksen jälkeen on taas hieman saatu näkyvääkin aikaiseksi, eli kodinhoitohuoneessa on nyt teknisen tilan suojaksi saatu asennettua Kirenan liukuovet. Kuten kuvastakin näkyy, niin ikkunan smyygilaudat ja listat vielä loistavat poissaolollaan, mutta sellaistahan tämä rakentaminen on viimeaikoina ollut, että hissun kissun tehdään, kun ehditään. Harrastukset ja työ vievät lähes kaiken vapaa ajan, joten edistymistä ei ole kovinkaan kummoisesti tapahtunut viimeisen kuukauden aikana.

No onneksi nämä esteettiset seikat eivät vaikuta asumisviihtyvyyteen ja jokatapauksessa näitä pikkujuttujakin saadaan pikkuhiljaa eteenpäin. Syksyllä vain totuimme itsekin siihen, että hommat etenivät vauhdilla, kun pystyi käyttämään niin paljon aikaa siihen rakentamiseen. Nyt kun eläminen alkaa rauhoittua uudessa kodissa, niin talviset intohimomme, kuten luistelu vie sen vähäisenkin vapaa-ajan, mutta siitä on täällä etelässä nautittava juuri nyt, kun se sattuu taas olemaan mahdollista.

Viikonloppuna salibandyturnauksen jälkimainingeissa kävi isäntä pikku poikien kanssa hieman shoppailemassa Ikeassa, joten lähiaikoina olisi kenties pari pikku kuvaa taas tarjolla, tällä kertaa kylpyhuoneen puolelta, mutta sitä ennen täytyy taas saada hetki aikaa isännälle, että ne ostokset saadaan ruuvailtua paikoilleen :)

4 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Smyygilautojen ja listojen puuttumisen saa anteeksi, kun sentään jouluvalot on ikkunalla ;-)

K ja M kirjoitti...

Hyvin huomattu...ei tosin ole tainnut nuo valot enää olla päällä, toisin kuin muut ns. pihavalot. No joulukuusi sentään on jo viety pois :)

Kirsi kirjoitti...

Kertoo varmasti kommentoijan luonteesta, kun löytää kuvasta oleellisimman ;-)

K ja M kirjoitti...

No onneksi tunnistamme kommentoijan ja osaamme suhtautua niihin tarvittavalla huumorilla :)