sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Lomalta palattu


Ensimmäinen parin viikon musiikkipainotteinen lomapätkä on takanapäin ja talon emäntä oli saanut työnsä tehtyä, eli tässä olisi muutama kuva jakoon yläkerran tilanteesta. Nyt alkaa näyttää valoisalta valon määrällä mitattuna ja fiiliksellä, kun seinät alkavat olla pohjustettuna lopullisia pintoja varten.

Pari paneeliakin on jo ehditty laittaa paikoilleen ja kohta pitäisi mennä tuota urakkaa jatkamaan. Muutamia tapettipaloja on ripoteltu pitkin seiniä, jos vaikka joku niistä sattuisi miellyttämään molempia talossa asuvia aikuisia.

Tuon ensimmäisen kuvan huonehan menee pääasiassa vierashuone käyttöön, mutta saattaahan siellä isäntä joskus hieman näppäillä soittimiaan, mikäli aikaa liikenee.

Ensimmäisillä paneeleilla varustettu porrasaulan nurkkaus pyhitetään todennäköisesti emännän rakkaille ompelu- ja askarteluharrastuksille. Hieman on Ikean keittiöohjelmalla jo hahmoteltu mahdollisia kaappihankintoja varten tuon tilan yleisilmettä.

Viimeisessä kuvassa näkyy portaikon käytävää toisen pojan huoneelle ja tuon pitkän seinän takana tulee olemaan se jokakodin sotkuisin tila, eli yleisvarasto. Toivottavasti siitä saadaan jollain tavalla toimiva, mutta sijainnista johtuen katon kaltevuus tulee aiheuttamaan omat ongelmansa tilan käytölle.

Tuossa aulassa on muuten meidän talon kenties suurimmat seinäpinnat, joille sitten ripustelemme vaihtuvat valokuvanäyttelyt, koko perheen fanittaman urheilijan pelipaidan yms. kivaa sisustuksellista tavaraa.

Eli aivan ei aikataulussa pysytty, mutta kuten näkyy, niin eteenpäin mennään koko ajan. Seuraavaksi voisimme laittaa hieman kuvia pihan tilanteesta, sillä siellä on melkoista muutosta ilmeessä tapahtunut, kiitos siitä auringon valolle ja sateille sekä ystävällisille appivanhemmillemme.


Ei kommentteja: