keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Vuorotteluvapaa päättyi ja rakentaminen hidastui

Itsenäisyyspäivänä päättyi siis isännän kolmen kuukauden mittainen vuorotteluvapaa, jota hieman pidensi reilun viikon mittainen kesäloma siinä alussa, joten rakentamiseen oli käytettävissä yhteensä 100 päivää.

Olemme pitäneet kirjaa melko hyvin tehtyjen työtuntien osalta ja isännällä tuon 100 päivän aikana kertyi noin 580 työtuntia raksalla. Tuohon aikaan ei siis sisälly ruokatunnit tai kahvitunnit, vaan siinä on kutakuinkin pelkät työtunnit. Samalla laskeskelimme myös tähän saakka kertyneitä työtunteja yhteen ja päädyimme oman perheen osalta sellaisiin lukemiin kuin 1500 tuntia ja ystävät, tuttavat ja sukulaiset ovat avustaneet meitä noin 250 tunnin edestä (Suuret kiitokset heille kaikille siitä). Näillä työtunneilla saimme siis talon muuttovalmiiksi alakerran osalta.

Näin jälkikäteen voimme molemmat todeta, että tuo isännän vuorotteluvapaa oli kaikin puolin onnistunut ratkaisu, sillä lapset saivat harrastaa normaaliin tapaansa. Myös parisuhteen kannalta ratkaisu oli onnistunut, sillä isännän ei tarvinnut viimeistä paria viikkoa lukuunottamatta tehdä pitkiä raksapäiviä. Niin ja ehdimmepä viettää pari pitkää viikonloppua koko perheen kera ensin savossa Kalpan peliä katsomassa ja sen jälkeen Tukholmassa seikkaillen.

Nyt jatketaan rakentamista vapaapäivinä, joten eiköhän me kuitenkin kesään mennessä saada tuo yläkertakin valmiiksi.

Ei kommentteja: