tiistai 15. marraskuuta 2011

KHH:n yläkaapit asennettu

 Viime viikolla oli isännällä pari täyden huilin päivää sairastamisen merkeissä ja työn makuun piti totutella hissun kissun, niinpä hän otti työn alle kodinhoitohuoneen yläkaapistot. Lasten sairastellessa myös, on tietokone lojunut raksalla lapsien viihdyttäjänä, joten blogipäivitykset ovat jääneet siitä syystä vähiin. Nyt on saatu tietokone raksalta kotiin ja voidaan esitellä kodinhoitohuoneen kasatut kaapistot. Eli täältä löytyy nyt se pieni pilkahdus roosaa, vaikka blogin nimi ei tarkoituksella kyseiseen väriin viittaakaan. Tuo kuvassa näkyvä kaunis pulpetti on muuten uuden kodin ensimmäinen kalustehankinta, jonka toinen mummo pääsee entisöimään entiseen loistoonsa. Sen jälkeen se roudataan yläkertaan poikien piirustus ja läksyjenteko paikaksi. Hieno löytö emännän työkaverilta, kiitokset sinne siis vielä kerran tästä upeasta kalusteesta.

Noissa ylemmän kuvan kaapeissa on hauskat saranat, joilla kaapit aukeavat ylöspäin ja alemman kuvan yläkaapeissa on puolestaan liukuovet. Ihan hetkessä ei tuo mekanismi asettunut paikoilleen, mutta pienen pähkäilyn jälkeen sekin saatiin onnistuneesti toimimaan.

Enää ei tarvitsisi kyseiseen huoneeseen kasata kuin tuon pulpetin tilalle tuleva penkki ja asentaa pesuallas ja taso paikoilleen. Pesukonekin on jo tilattu ja toimitus on vain puhelinsoiton päässä. Viime ja tällä viikolla on kuitenkin Auratermin putkimiehet puuhailleet lämminvesivaraajan putkiston kimpussa, joten heille on annettu työrauha ja itse olemme siirtyneet muihin sisätöihin.
Ei kommentteja: