lauantai 12. marraskuuta 2011

Kuvapäivityksiä

Nyt kun muistettiin ottaa kameran muistikortti raksalta kämpälle mukaan, niin voitaneen hieman päivitellä kuluneen ja edellisen viikon saavutuksia.

Eli juuri ennen Tukholma reissua isäntä sai valmiiksi ruokailu ja oleskelu erkkerin katon, sekä piilotteli olohuoneen harvalaudoituksen sekaan kaiutinpiuhoja kaiutinasennuksia varten. Tarkoitus olisi hankkia yksi pari kattoon asennettavia kaiuttimia tv:n äänimaailmaa parantamaan. Olohuoneeseen tulee äänentoistolle perinteinen stereojärjestelmä kenties subbarilla vahvistettuna, sillä se varsinainen leffahuone sitten varustellaan monikanavaäänillä yms.

Isännän naputellessa paneleita pääsi emäntä tutustumaan uuteen työvaiheeseen eli tapetointiin. Tapetoitava ala ei ollut suuren suuri, mutta haasteita siinäkin riitti yllin kyllin. Tapetointikohteena kun oli keittiön välitilanurkkaus. Tapettina oli kohdistettava puskuun asetettava tapetti ja tuolla pienellä alueella siis yksi nurkka ja kolme rasiaa. Lähes kaikki tapetoinnin vaikeimmat työvaiheet saatu tuolle pienellä alueelle. Hyvinhän tuo tapetointi sujui ja sen verran onnistumisen iloa emännälläkin oli, että lupautui samalla tapetoimaan lisää pintoja, jos tapettiin jossain huoneessa satutaan päätymään. Aikataulullisista syistä johtuen, meille tulee tässä vaiheessa maalatut seinät, katsotaan sitten muutaman vuoden päästä. Maalatuilla seinillä kun on sekin hyvä puoli, että pohjatyöt pitää tehdä todella hyvin, joten jos haluaa joskus tapetoida siihen päälle, niin eipä tarvitse kuin kalusteet siirtää ja listat irroittaa :) Kiitokset muuten emännän siskolle, joka oli mukana makutuomarina, tuota tapettia valittaessa. Valinta oli napakymppi, tuo kuvio sopii meidän puuaiheiseen teemaan kuin nenä päähän. Näiden suorituksien jälkeen oli hyvä lähteä hyvin ansaitulle Ruotsin reissulle.

5 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Tapettivalinta on onnistunut :-)Teidän peikkopoikien eloa seuranneena uskon maalattujen pintojen olevan paras valinta tässä vaiheessa...

K ja M kirjoitti...

Tuo välitilan tapettivalinta tuntuu meistäkin yhä edelleen hyvältä. Maalatut pinnat olivat nopein ja helpoin ratkaisu tähän vaiheeseen. Kriittisiin tiloihin valittiin vielä pesunkestävät maalit ;)

Anonyymi kirjoitti...

Todella nätti kyllä tuo tapetti, saako udella, että mistä ostettu?

-Juha

K ja M kirjoitti...

Laitetaan Juhalle tapetin nimi tiedoksi, kunhan vain muistamme kaivaa nimen esille. Tapetti on ostettu savon lomareissulla Kuopion tapetti ja väri nimisestä liikkeestä.

K ja M kirjoitti...

Tapettitiedot ovat nyt löytyneet, eli kyseessä on tanskalainen Fiona wall design tapettifirma ja mm. tuo meidän tapetti löytyy täältä osoitteesta
http://fiona-walldesign.com/wallpaper/All_Collections/Fiona_LightBright_351927_P30%28351927%29.aspx