tiistai 24. toukokuuta 2011

Maakellari ja terassitarpeet saapuu

 Keskiviikko vierähti terassitarpeiden tarjousten perässä juosten. Soittelin naapurikylään sekä tiedustelin oman kylän parista eri kaupasta ennenkuin löytyi sopivaan hintaan terassi ja kuistitarpeet tontille toimitettuna. Ihan oman kylän puutavarakaupasta ne lopulta otettiin, kun ensin oli kovasti hinnoista tingitty. Illemmalla niillä hieman mallailtiin tulevan terassin paikkaa ja aloitettiinpa siinä jo terassianturoiden kaivaminenkin. Tarkoitus olisi laittaa kuusi anturaa riviin ja niiden päälle parit pilariharkot. Siihen kannattajaksi kyllästetty lankku, joka kannattelisi itse terassirunkoa. Terassin koko tulee olemaan noin 6x4 metriä heti siinä erkkerin edessä.

Torstaiaamuna tontille tuli myös maakellarin harkot. Nyt vain täytyy saada raudoitettua se anturamuotti ja sen jälkeen odotellaan lattiavalua, jonka yhteydessä valetaan antura maakellarille. Siinä olisi 7 tonnia harkkoja, joista kuvassa näkyy mm. holviharkot. Eli nyt olisi monenlaista värkkäämistä iltojen ratoksi tontilla tarjolla.

Viikonloppu pitää kuitenkin pyhittää tällä kertaa viihteen puolelle hyvässä seurassa, jotta jaksaa paremmin taas arkisen aherruksen lomassa viedä tätä projektia eteenpäin.

Ei kommentteja: