keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Välipohjan muovit laitettu

 Laitetaan alkuun pieni piristysruiske, jossa näkyy juniorin vauhdikasta menoa ylijäämälaudoista valmistetussa hyppyrissä. Sen verran oli kaverilla tervettä järkeä, että hyppäsi viistosti, eikä suoraan eteenpäin.

Viikonlopun ja maanantai illan aikana saatiin muovit kattoon, mikä oli tavoitteemme. Olipas taas pienistä käsistä iso apu, kunnes keksimme helpomman tavan asentaa tuo muovi kattoon. Maanantaina ei onneksemme tullutkaan raksaajat tontille, joten meillä oli styroksipaalit käytettävissä telineiksi.

Tiistaina alkoi taas tapahtua toden teolla, sillä Lerocomin timpurit tulivat jatkamaan styroksi urakkaa. Nyt on koko alakerta saatu eristettyä, että seuraavaksi pääsee putkimies ja sähkömies kaivertamaan putkituksille uria. Päivän päätteeksi menee aina hyvä tovi, kun siivoilee paikkoja ja peittelee pihamaalla rakennustarvikekasoja, mutta siinä onkin hyvä hetki huokaista syvään ja valmistautua levolle.

PS. Alemmassa kuvassa pilkistää muutama Paroc villapaali, joita saimme parikymmentä jo punnerrettua yläkertaan odottamaan villoitusta. Oli muuten hikistä hommaa ja niitä olisi pihalla odottamassa vielä noin 70 paalia.

Ei kommentteja: