maanantai 9. toukokuuta 2011

Välipohja on nyt jäykistetty

Perjantaina aamupäivällä jatkui välipohjan vasojen väliin tulevien lankunpätkien paukuttelu. Aivan ei saatu hommaa silloin valmiiksi, vaan muutama lankunpätkä jäi vielä lauantaillekin. Lauantaina kyseinen homma oli valmis, se sisälsi 64 lankunpätkää, joihin meni noin 400 kappaletta 4" nauloja perinteisesti vasaralla paukuttaen ja kaikenkaikkiaan aikaa kului sahauksiin, mittauksiin ja itse naulaamiseen lähes 10 tuntia, hieman olisi ollut nopeampaa runkonaulaimella, mutta eipähän sitä ainakaan vielä ole tullut hankituksi.

Jotta raksaaminen ei menisi liian vakavaksi, niin lauantaina päätettiin pikkuraksaajien kanssa rakennella hieman muutakin poikien iloksi. Aikamme väsättyämme saimme aikaiseksi pienen hyppyrin, josta pojat pääsivät kokeilemaan pieniä ilmalentoja nuoremman sankarin bmx-fillarilla. Naapurin lapset olivat ihmeissään, kun näkivät meidän hurjapäiden touhuja.

Seuraavana olisikin vuorossa välipohjan alapuolelle tulevan rakennusmuovin virittely ja harvalaudoitus, että päästään aloittamaan villashow. Se on tarkoitus aloitella äitienpäivänä, kun on noita apukäsiä enemmän tarjolla.

Ei kommentteja: