perjantai 6. toukokuuta 2011

Pystytystarkastus pidetty

 Keskiviikkona saatiin pystytystarkastus pidettyä meille Simonsin paketin myyneen myyjän kanssa. Täytyy kiitellä tässäkin palvelua jota olemme tähän mennessä häneltä saaneet. Tässä löytyy kuvat ainoista virheistä, jotka yhdessä löysimme. Eli yksi talon kahdestakymmenenstä ikkunasta on saanut pienen näkyvän vaurion, mutta samaisen ikkunan osalta oli toinenkin huoli, sillä se ei suostunut kunnolla aukeamaan. Nyt odotellaan mielenkiinnolla kuinka Simons hoitaa tämän asian kunnialla loppuun.

Toinen huomautuksen kohde on helpommin paikattavissa, eli paikallaan asennettu kipisilevy vaihdetaan uuteen, jossa tuo sähkörasian paikka on paremmin kohdistettu, sillä tuon kokoista aukkoa ei näillä nykyisillä rasian suojakansilla saa peitettyä.

Yhä edelleen olemme siis täysin tyytyväisiä talopakettitoimittajan valintaamme Simons Husiin ja voimme hyvällä omalla tunnolla suositella samaa firmaa muillekin rakentamisesta haaveileville.

Pystytystarkastukseen tullessamme meillä oli iloinen yllätys tontilla, sillä Lerocomin timpuriporukan pakettiauto oli pihalla odottamassa, mutta siitä lisää seuraavassa postauksessa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miten kaikki meni ikkunan kanssa simonsilta?

K ja M kirjoitti...

Selkeän virheen eli väärän ristikon vaihto meni hyvin, mutta noiden pienten nirhamien paikkaaminen jäi omaksi huoleksi. Ulko-oven kanssa jouduimme menemään niin pitkälle, että pelkkä talomyyjän pommittaminen ei riittänyt, vaan meitä ohjeistettiin ottamaan yhteyttä suoraan tehtaalle, jonka jälkeen asiat saatiin hoidettua. Eli tiukkana joutui muutaman kerran olemaan.