perjantai 13. toukokuuta 2011

Maalausta ja vesiputkia

 Keskiviikkona lämmintä riitti meidänkin leveysasteilla ihan kiitettävästi. Etsimme tontiltamme varjoisia paikkoja ja maalailimme kattolyhdyn paneelikasetteja sekä lähes parisataa metriä sekä räystäs- että otsalautoja. Lerocomin timpurit aloittelivat eteläpuolen kattoruoteiden asennusta meidän maalausurakkamme aikana. Eteläpuolen räystäslaudat ehtivät nousta korkeuksiinsa, ennenkuin tajusimme, että ne olisi helpompi maalata yhteen kertaan tukevasti maan päällä. No onneksi ehdimme sentään näin toimia pohjoisenpuolen räystäslautojen kanssa.

On se vaan melkoinen maalimäärä, mitä pohjamaalattuun taloonkin menee. Kohta parikymmentä litraa on Vinhaa sudittu seiniin ja ei olla kuin ehkä neljännes saatu maalattua. No sikäli hyvä, että nyt on jo aloitettu maalaaminen, niin saadaan talo muutaman viikon kuluttua näyttämään ulkoa lähes valmiilta. Ja parasta on se, että lähes jokaiselle päivälle on löytynyt puuhaa, mikä vie tätä meidän projektia eteenpäin.

Meidän maalatessa ulkona, oli Aurathermin putkimies tuskailemassa vesiputkien kanssa sisätiloissa. No onneksi itse suunnittelussa mukana olleena, on päästy vaikuttamaan siihen, mistä putket vedetään. Nytkin aamutuimaan olimme paikalla ja pääsimme yhdessä miettimään, mistä haluamme lopullisesti putkien kulkevan ja minne haluamme vesitukkien yms tulevan. Helpottaa toivottavasti myöhempiä töitä, kun putket eivät tule mistä sattuu, vaan sieltä, mistä niiden on ajateltukin kulkevan.

Ei kommentteja: