keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Lattialämmitysputket asennettu

 Tehoviikonlopun jälkeen isännän isä jäi vielä pariksi päiväksi auttamaan ja aamulla raksalle mennessämme oli siellä vastassa iloinen yllätys. Aurathermin pojilla oli viimeiset putkivedot meneillään lattialämmitysputkistolle. Samalla saimme kuulla, että lattiavalu olisi seuraavana päivänä.

Tämä hieman muutti meidän suunnitelmiamme ja päädyimme lopulta laittamaan keittiöön liesituulettimelle ilmanvaihtoputken sekä laittamaan tulo- ja poistoilmalle runkoputket, jotta saimme loput yläkerran lattioista laudoitettua.

IV-kuvissa runkoputkiksi oli merkitty halkaisijaltaan 160 mm:n putkisto, mutta osaavalta tuntuvan LVI-asentajan kanssa keskusteltuani päädyimme asentamaan 200 mm:n runkoputket. Nyt pitäisi tilavuus putkistossa olla sellainen, että äänitaso pysyisi varmasti alhaisena. IV-kuvat ovat olleet oikeastaan ainoa asia, mihin emme ole tässä projektissa olleet tyytyväisiä. Nyt näyttää siltä, että suunnittelemme kuvien pohjalta uusiksi koko ilmavaihdon kanaviston asennukseni edistyessä. Piirretään kuvat sitten puhtaaksi asennusten perusteella :). No pääasiahan on, että saadaan toimivat ja järkevät ilmanvaihtokanavat.

Ei kommentteja: