lauantai 11. kesäkuuta 2011

Maakellarin harkot saa kyytiä

 Keskiviikkona isäntä meni nuorimmaisen kanssa mallailemaan maakellarin harkkoja uuden anturan päälle. Lastatessaan kottikärryyn harkkoja hän ihmetteli montulta kantautuvia riemunkiljahduksia. No onneksi oli kamera matkassa mukana, joten jaetaan muutama otos teillekin nähtäväksi, kuinka meillä lapset keksivät omaa hauskaa työn lomassakin.

Ladataan polkutraktorin kärryyn 20 kiloa painava harkko, työnnetään se montun reunalle ja hypätään kyytiin. Kas kun ei tullut itselle tuo mieleen. Mutta ei sitä voinut kieltääkään, kun sai hienosti ajettua telomatta itseään tai rikkomatta kyydissä ollutta harkkoa. Voi kun itsekin osaisi ottaa työn teon noin reippaasti leikkimielellä. Ei ihmekään, että meidän pojat jaksaa tulla raksalle päivä toisensa jälkeen ja vielä useimmiten haluavat osallistua itsekin työn tekoon omalla hauskalla tavallaan.

Hyvin oli anturamuotti kodallaan, kun mallikuvan mukaisesti harkot sai ladottua paikoilleen. Nyt vain odotellaan, milloin olisi sellainen päivä, ettei muuta tärkeämpää tekemistä ole, jotta voisi jatkaa tuota projektia.

2 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Joona kertoilikin synttäreillä, että ei ehdi kyläillä, kun töitä raksalla niin paljon. Nyt uskon :-)

K ja M kirjoitti...

Juuh, kiirettä pitää... Paitsi että lomailu taitaa olla se lasten juttu :)