torstai 16. helmikuuta 2012

Alakerran WC tiloja viimeistelty

 Tämän postauksen olisi voinut jo laittaa jokin aika sitten, mutta ei vain ole saatu aikaiseksi kirjoitella kuvien kera. Tässä eräänä iltana vessan ovi oli sopivasti raollaan ja tunnelma oli suorastaan kuvauksellinen. Kamera jalustalle ja tässä nyt olisi pari fotoa meidän vessasta. Koska kyseessä on meidän oma kotimme, niin tämän enempää emme kehtaa esitellä näitä tiloja, mutta eiköhän näiden kuvien kera katsojalle välity se oleellisin, eli värimaailma, muotokieli ja ennenkaikkea se tunnelma.

Eli tammikuun puolella isäntä laitteli alakerran vessaan listat, sekä kattolistat, että ovilistat, joten nyt sielläkin on kodikkaampaa. Enää puuttuu kattolamppu, pari liimattavaa listaa tasojen päädyistä sekä jalkalistan koristelista, joka saa odotella siihen saakka, että ehdimme käydä Raaseporin Kaakelissa katsastamassa tarjolla olevia vaihtoehtoja. Puhelinyhteydessä olimme sinne jo joitain viikkoja sitten ja sieltä meille luvattiin, että pari erilaista vaihtoehtoa ainakin olisi tarjolla, katsotaan mitä kivaa sieltä sitten löytyy.

Ihan tyytyväisiä olemme olleet valintaamme yhdistellä suomalaista ja ruostalaista suunnittelun tulosta, eli Orasta, Idoa, Svedbergiä ja Ikeaa. Ja etenkin tuohon malja-altaaseen olemme olleet todella tyytyväisiä, se on juuri sopivan kokoinen ja syvyinen niin kasvojen kuin käsienkin pesuun. Nuo Ikean keittiövalikoiman kaapit olivat myös hyvä veto tähän tilaan sekä hintansa että laatunsa puolesta. Nyt meillä on jo näiden kokemuksien perusteella suunnittelun alla Ikean keittiö plannerilla yläkerran aulan askartelu-/ompelutila. Kaappitilaus lähtee sitten keväämmällä samaiselle massamyyjälle, kunhan saadaan yläkerta rakennettua ensin valmiiksi.

Ei kommentteja: