keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Liiteripaketti saapui

 Kuten edellisessä postauksessa oli mainintaa, niin väliaikaiselle puusuojalle ryhdyttiin oitis etsimään korvaavaa vajaa ensi talven polttopuita varten. Yhden illan nettisurffailun tuloksena päädyimme asioimaan Kivijärven rakennuspalvelun kanssa. Sieltä löytyi mieleinen vinoliiterimalli ja saamamme palvelu oli erinomaista ja kaikki asiat saatiin hoidettua näppärästi sähköpostin välityksellä.

Hieman meinasi mutkia tulla matkaan kalliin rahdin muodossa, mutta siihenkin löydettiin lopulta hieman edullisempi ratkaisu, nimittäin toimitusosoitteeksi vaihdettiin käyttämäni täydenpalvelun maalausliike T-B Ekholm, jossa oli jälleen kerran ystävällistä palvelua. Pojat nimittäin purkivat Transpointin kuorman ja toimittivat sen minulle muiden rakennustarpeiden mukana, näin toimien sain säästettyä noin 100€ rahdista.

Nyt tuo liiteripaketti on peiteltynä kuormalavojen päällä ja siinä se saa odottella lumien sulamista ja toimenpidelupaa, joka lojuu vielä tuossa pöydällä :) Isännän isä on lupautunut tulemaan keväämmällä kaveriksi kasaamaan tämän vinoliiterin, joten palataan aiheeseen uudelleen siinä vaiheessa, kun jotain alkaa taas tapahtumaan.

Ei kommentteja: