sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Lumileikkejä "pihapiirissä"

 Aivan tonttimme välittömässä läheisyydessä on reilun parin metrin syvyinen laakea kuoppa, jossa on pienen pojan laskemiseen sopivat reunat. Tässä eräänä lumisateen jälkeisenä päivänä 6 vuotias Peetu Piiroinen fanimme laittoi kypäränsä päähän, lumilautakengät jalkaan ja marssi määrätietoisesti lauta kainalossa kohti läheistä kuoppaa :)
Isäntä nappasi kiireellä kameran matkaan ja tässä olisi teille nyt pieni kuvakertomus pienen miehen ensikosketuksesta offpiste lautailuun. Kuten kuvista näkyy, niin tahtoa ja iloa on rutkasti enemmän kuin taitoa tässä vaiheessa. No jokainen offpistehiihtoa kokeillut, tietää, ettei tuollaiseen puuterilumeen kaatuminen nyt niin kamalaa ole (jos ei osu kivi/kallio kohdalle), sillä sen verran harvinaista herkkua se useimmille meistä on. Olkaa hyvä ja nauttikaa lämpöisissä sisätiloissa lapsen riemukasta lumilautailun opettelua :)
3 kommenttia:

Eeva kirjoitti...

:D Kekseliäs lapsi!Kauhulla odotan ensi talvea...meidän tulevan kodin läheisyydessä on isot sorakuopat, joissa kesällä ajellaan pyörillä ja talvella varmaan...AUTS!

K ja M kirjoitti...

Valitettavasti meillä ei ole isompia mäkiä lähistöllä :(, mutta entisen kaupunkikodin ja väliaikaisen kerrostalon jälkeen tämä tuntuu täydelliseltä paikalta vilkkaiden ja sporttisten lasten kasvatukseen, jotka omaavat rutkasti mielikuvitusta ja rakastavat ulkoilua. Paikataan ja puhalletaan, kun sattuu :)

Kerstin kirjoitti...

... he try for his vacation in Gastein :)
Nice picture!!