maanantai 11. heinäkuuta 2011

Lerocomin työt tehty ja tilastotietoa ;)

 Meidän lomaillessa kuun vaihteessa, oli Lerocomin timpurit käyneet viimeistelemässä omat hommansa. Nyt on kaikki kattotiilet paikoillaan ja sen verran siististi oli pojat hoitaneet hommansa, että meille jäi reilut sata tiiltä odottelemaan autokatosprojektia.

Loput katkaisupellitkin olivat löytäneet oikeat osoitteet ja niitäkin jäi ihan kivasti yli tästä projektista. Meillähän on tarkoitus rakentaa ensi kesänä kaikesta ylijäämäkamasta se autokatos ja tarvittavat puuttuvat palaset pyritään sitten löytämään raksatoreilta yms. kierrätyspaikoista. Puutavaraa ei tietenkään elementtirakentamisessa juurikaan tule mukana, mutta kaikkea muuta onneksi tulee reilusti yli talon tarpeiden

Ensimmäiset tarjoukset ränneistä ja kattoturvatuotteista on jo laitettu matkaan, mutta eihän nuo firmat heinäkuussa lue sähköpostejaan.

Tyytyväisiä olemme olleet päätökseen ostaa osa töistä ulkopuoliselta, sillä ihan riittävästi tulee olemaan töitä tuolla talon sisäpuolellakin. Ja kaiken kukkuraksi meillä kävi hirmuisen hyvä tuuri, kun saimme viimeisen päälle hyvät timpurit työmaallemme hoitamaan tämän julkisivun kuntoon. Niitä laskuja on voinut maksaa hymyssä suin, vaikka summat vähän aluksi hirvittivätkin.

Tilastonikkareille muuten tiedoksi, että tämä omaan käyttöön ja sukulaisille alunperin tarkoitettu nettirakennuspäiväkirja tulee tänään saavuttamaan jo huikean 3000 käyntikerran rajan, saapas nähdä kuinka kävijämäärät lisääntyy tällä vauhdilla, kunhan tekniset yms. erilaiset ratkaisut saavat päivänvalonsa.

Ei kommentteja: