tiistai 19. heinäkuuta 2011

Sähkökaappi saapunut

 Viime viikollahan isäntä urakoi väliseinien runkojen kanssa ja laittoi sähkömiehelle viestiä, että nyt saisi tilailla sähkökaapin. Nyt heti maanantai aamuna raksalle mennessä meitä odotti iloinen yllätys, eli sähkökaappi oli asennettu paikoilleen. Siinä se odottaa nyt kauheaa piuhaviidakkoa.

Nyt alkaa alakerran seinärungot olla sillä mallilla, että voidaan ilmoittaa myös Aurathermin putkimiehille, että saavat tulla hanakulmarasioita laittamaan paikoilleen ja jatkamaan viemäriä alakerrasta yläkertaan. Emme lähteneet tässä vaiheessa vielä levyttämäänkään seiniä toiselta puolelta keittiötä lukuunottamatta, että asentajien on helpompi tehdä töitänsä. Katsotaan, jos tuohon levyttämiseen satuttaisiin saamaan kantoapua parin viikon päästä :)

Niin ja saimmehan me muuten laitettua naulaus"rimat" kattoon makkarin, olohuoneen ja keittiön osalta, niin on sähkärin helpompi vedellä piuhojaan. Täytyisi vielä muutamat laudat ampua eteiseen, niin sitten olisi kaikissa alakerran korkeammissa huoneissa nuo naulauslaudat paikoillaan. Lopullinen huonekorkeus taitaa olla noin 263 cm, eli ihan sopivasti. Loput alakerran tilathan tulevat alaslasketulla katolla ja nehän puuttuvat enää saunasta, pesuhuoneesta ja kodinhoitohuoneesta, niiden huonekorkeus tulee olemaan noin 245 cm paitsi saunassa, jonne tulee 230 cm, josta suurempaa ei kuulemma kannata olla, kun tulee vain hukkakuutioita lämmitettäväksi. No saadaanpahan ainakin helpommin sinne saunan katon päälle ilmanvaihtokanavat.

Seuraava urakka on kuitenkin ilmastointiputkien parissa, joka on ihan kivaa vaihtelua puun työstämiselle.

Ei kommentteja: