sunnuntai 14. elokuuta 2011

Alakerran ilmanvaihto ja hanakulmarasiat valmiina

Tässä se nyt on valmiina, eli alakerran kodinhoitohuoneen ilmanvaihtoputkisto. Eihän tuo kummoiselta näytä, mutta on siinä isännällä vain aikaa vierähtänyt muutamia tunteja. Seuraavaksi olisi edessä yläkerran kanavisto, mutta sitä ennen pitäisi saada se katto puoleen väliin asti muovitettua ja harvalaudotettua.
Maanantaina muuten tuli ne Aurathermin asentajat raksalla ja saimme alakertaan kaikki hanakulmarasiat, eli nyt päästään levyttämään seiniä lisää. Täytyy varmaan ensin levyttää nuo kosteat tilat, kun laatoittajakaveri on tulossa syyskuussa  tekemään vesieristykset ja laatoitukset niiden tilojen osalta. Kyselimme putkifirman pojilta raksa-aikaisesta wc-istuimesta ja näyttää siltä, että lähiaikoina sellainen olisi tulossa. Helpottaisi kummasti elämää, kun saisi toimivan vessan tuonne raksatyömaalle. :)

Talopakettiimme kuului kivivillaeristeet myös saunaan ja kosteisiin tiloihin, mutta isäntä halusi tehdä köyhän miehen Saunasatuviritykset, eli Finnfoamia seiniin ja alumiinipaperia päälle. Tuossa kuvassa näkyy, kuinka tuota saunaprojektia on jo aloitettu.

Keittiöön asennettiin heti hanakulmarasioiden jälkeen tuet tuleville kaapistoille ja nyt vain odotellaan, että saadaan keittiösuunnittelijalta lopulliset mittakuvat sähkömiestä verten, niin tulee rasiat oikeisiin paikkoihin ja päästään levyttämään nuo puuttuvat palaset keittiön seinään. Tässäpä taisikin melkein olla tämän viikon raksatyöt, sillä tiistaina starttaamme kohti Turkua pienelle raksalomalle ennen koulujen alkua ja viikonloppuna olisi taas muita töitä tehtävänä. Lomaohjelmassa olisi kulttuuria ja merellisiä maisemia Viking Linen Isabellalla. Katsotaan, mitä kesän ainoasta koko perheen minilomasta saadaan irti.


Ei kommentteja: