perjantai 19. elokuuta 2011

Beam keskuspölynimurin putkisto asennettu

Tällä kertaa laitetaan kuvatonta päivitystä tulemaan kameran lojuessa raksalla. Eilen saatiin muutaman tunnin aherruksella asennettua keskuspölynimurin putkisto paikoilleen. Jälkiviisaana voitaneen todeta, että tuo työ olisi kannattanut tehdä jo paljon aikaisemmassa vaiheessa, niin olisi ollut vähemmän hikistä ja helpompaa hommaa, mutta onnistuihan tuo vielä tässäkin vaiheessa.

Meille tuli sellainen Beamin paketti, jossa olisi ollut käytettävissä peräti 4 imurasiaa, mutta päädyimme asentamaan vain kolme, koska sille viimeisellä emme onnistuneet enää taikomaan hyvää sijaintia ilman suurempia purkutöitä, mutta eiköhän me noillakin imurasioilla pärjätä. Kaksi tuli yläkertaan ja yksi alakertaan, kun lisäksi imurissa on valmiina yksi imuliitäntä.

Alakertaan saimme näppärästi asennettua runkoputkiston suurimmaksi osaksi alaslaskettujen kattojen ansiosta, mutta yläkerrassa piti pari harvalautaa katkoa, jotta putket saatiin uitettua oikeisiin paikkoihin. Onneksi emme olleet vielä levyttäneet lainkaan sitä puolta, jonne nuo putket tulivat, joten vielä siellä pääsi liimailemaan liitoksia näppärästi pienillä käsillä. :)

Tänään kävimme taas katsastamassa laattoja, kun mestarikin kävi tontilla ja antoi luvan kosteiden tilojen eristämiselle ja laatoittamiselle, mutta siitä lisää tuonnempana kuvien kera. Huomenna toivottavasti tulee kamera kotiin mukaan, niin päästään näyttämään muutamia puolivalmiita tekeleitä, joita olemme tällä viikolla saaneet aikaan.

Ei kommentteja: