sunnuntai 7. elokuuta 2011

Maakellarin muurausta osa 3

Kolmantena päivänä oven skrapaaminen oli edennyt jo näin pitkälle, että sitä päästiin hiomaan BlacknDekkerin mousella jo toiselta puolelta. Kiitokset äidille/anopille tästä uurastuksesta.

Isäntä sahaili kellarin viileydessä hieman lisätukia valumuotteja varten, kun ei muuraukset menneet ihan millilleen kohdilleen.

Yllättävän iso siitä itse kellariosasta lopulta tulee ja kuten kuvastakin ilmenee, niin seisomakorkeutta on ihan riittävästi. Pitäisi hillopurkkien ja mehujen mahtua hyvin joskus valmistuville hyllyille. Valitettavasti tänä syksynä ei isäntä paljon ehdi sienten perässä juoksennella, mutta toivotaan, että mummo hoitaa ystävällisesti marjastusurakan.

Talon väen lähtiessä juhlistamaan erään ystävän merkkipäivää hyvään seuraan isännän isä/appi viimeisteli muurauksia ennenkuin jatkoivat omaa lomamatkaansa rannikkoa pitkin kohti pohjanmaata. Vielä kerran suurkiitokset isosta avusta maakellarin ja tuon vanhan oven projekteissa. Seuraavaksi odotellaan omia poikia parin kuukauden kesälomalta kotimaisemiin ja samalla saadaan emännän vanhemmat kaveriksi puuhailemaan pihamaalle ja maakellarin kimppuun muutamaksi päiväksi. Toivottavasti säät ovat suosiolliset, kun  tarkoitus on jatkaa ulkona puuhastelua, nyt kun työt hiukan sotkevat tätä rakennusprojektia. Hiukan on erikoiset nämä meidän taloprojektin aikataulutukset, kun sisällä ollaan vielä täysin vaiheessa ja ulkona jo puuhastellaan pihamaata samaan aikaan täyttä vauhtia, mutta kaikella on tarkoituksensa, kuten blogia seuraavat tulevat huomaamaan.

Saapas nähdä miten käy piipun suhteen, pitäisi tulevalla viikolla tapahtua senkin tiimoilla edistystä.

Pahoittelemme blogipäivitysten olevan viikon verran jäljessä, mutta kulunut viikko on ollut sangen kiireinen. Parin seuraavan päivän aikana toivottavasti ehdimme hieman kuroa blogipäivitysten suhteen aikataulua kiinni, sillä kamerasta kyllä tuoreita kuvia löytyy, kunhan se saadaan raksalta tänne koneen ääreen :)

Ei kommentteja: