tiistai 30. elokuuta 2011

Kodinhoitohuone levytetty ja pohjamaalattu

 Nyt elokuun loppupuolella on ollut hieman rauhallisempi tahti rakentamisessa, joten mitään päivittämisen arvoista ei ole tullut jokapäivä. No nyt on kuitenkin kodinhoitohuone saatu viimeistä levyä myöten valmiiksi laatoittajaa varten. Seinissä alkaa olemaan jo yksi kerros pohjamaalia telattuna ja tarkoitus olisi maalata myös lopullinen sävy ennen laatoitusta, ettei tarvitse sitten laattoja sotkea maalilla.

Onneksi kohta alkaa isännällä ensin muutaman päivän kesäloma, joka jatkuu sitten 3 kuukauden vuorotteluvapaalla ensi kuun alusta. Eiköhän siinä ajassa saada ainakin alakerta asuttavaan kuntoon ja toivottavasti yläkertakin mahdollisimman valmiiksi. Siinä on ollut myös se suurin syy tähän elokuun rauhalliseen rakennustahtiin, kun olemme tienneet, että nyt ei tarvitse itseään rasittaa tuplatöiden tekemisellä, kun kohta voi olla 3 kk päätoiminen talonrakentaja. Tilannetta helpottaa myös emännän kesäloman alku, johon on enää muutama päivä aikaa. Eli syyskuussa toivottavasti etenemistahti onkin sitten aivan toisenlainen.

Nyt kun olemme saaneet laatoittajaa varten kosteat tilat siihen malliin, että voimme ryhtyä vesieristämään, niis seuraavaksi lienee levytetään ja pohjamaalaillaan tuulikaapin ja keittiön seinät kuntoon. Tosin vielä ennen sitä pitää sähkärin toiveesta rakentaa kodinhoitohuoneen alaslasketun katon runko, jotta hän pääsee asentamaan kattorasioita näihin samaisiin tiloihin.

Ei kommentteja: