torstai 25. elokuuta 2011

Kylpyhuone levytetty

Nyt alkaa sähkäri olemaan siinä vaiheessa, että joka päivä tulee uusia seiniä, joita saa levyttää jo umpeen. Syyskuun alkupuolella meille tulee ammattilaatoittaja tekemään kosteat tilat, joten luonnollisestikin meillä saunan jälkeen siirryttiin kylpyhuoneen puolelle levyttämään seinät umpeen. Näitähän ei olisi tarvinnut pakkeloida, mutta innokkaalta pakkeloijalta ne menivät käden käänteessä.

Alkuviikosta kävimme kaakelikaupassa, josta saimme ihan hyvän tarjouksen haluamistamme laatoista ja nyt se tilaus on sitten vahvistettu. Seinille tulee Pukkilan Talia Grey laattaa pystyyn asennettuna.
 3011/TALIA
Lattiaan tulee Pukkilan Kivi Antrasiitti, joka ei aivan pääse oikeuksiinsa tässä kuvassa, mutta laitetaan parempi kuva siinä vaiheessa, kun saamme ko. laatat raksallemme.
55006046
Samalla reissulla otimme mukaamme jo vesieristys tuotteet ja jatkamme samalla hyväksi havaitulla tuotesarjalla, eli Ardexilla. Edellisessä kodissamme kokeilimme sekä Kiiltoa että Ardexia, joten päätös oli helppo tehdä tähän projektiin ryhdyttäessä, kun tiesi aineiden väliset erot käytössä ja kulutuksessa.

Tuosta kuvasta poiketen kylpyhuoneessa on jo rakennettuna myös alaslaskettu katto sekä saunan valokuiduille projektorin vaatima kuiva tila. Sähkärin kanssa testattiin jo kuitujen toimivuuskin ja hyvin tuntuivat vielä toimivan. Vielä villat ja höyrynsulkumuovi kattoon, niin tämäkin tila on valmiina laatoittajaa varten.

Ei kommentteja: