torstai 8. syyskuuta 2011

Laatoitustyöt aloitettu

Maanantaina aloitettiin laatoitusurakka vastaavan mestarin luvalla. Ensimmäisenä kohteena oli tuulikaappi, koska se oli helpoin urakka tässä projektissa. Mustan laatoituksen kohdalle tulee vaatekaappi, eikä sinne raaskittu laittaa tuota kalliimpaa lattialaattaa (noiden laattojen hintaero on lähes 40€/m2). Taustalla olevaa seinää ei sen kummemmin enää käsitellä, koska siihen ruuvataan suoraan kiinni kiinteä vaatekaappi. Kunhan putkipojat ovat käyneet jatkamassa viemärin yläkertaan, saadaan viimeinen levy paikoilleen ja päästään paneloimaan katto sekä viimeistelemään tämä huonetila.Eteisen laatoituksen jälkeen kylpyhuoneen seinät saivat kauniin rouhean pinnoitteen Ardexin S-1 vedeneristeellä. Toki ennen sitä oli rätit viritelty asiaankuuluvasti paikoilleen. Ardexin nopeiden kuivumisaikojen vuoksi, päästiin illalla vielä telaamaan toinen kerros vesieristettä seinään.
Saman pitkän päivän aikana tuli laiteltua myös rätit jo kodinhoitohuoneeseen seinän vierustoille. Putkien takana oleva seinä paljastaa tilan todellisen seinävärin, sillä pohjamaalin päälle on jo telattu lopullista värisävyä pari kerrosta, joka oli Tikkurilan värikartasta nimeltä Shaali.

3 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Meidän ikuisessa remppakohteessa on muutaman kerran pähkäilty juuri tuollaisen ratkaisujen takia. Esim vanhaa kaappia purkaessa alta onkin paljastunut erilaista pintaa ja koko lattia mennytkin sitten uusiksi kun uusi kaappi tai muu ratkaisu ei olekaan siihen sopiva.

K ja M kirjoitti...

Se riskihän siinä on toki olemassa, mutta uskoisimme, että tuohon tilaan tuleva kiinteä kaappi seisoo melko pitkään samalla paikalla. Samasta syystähän pitäisi muistaa hamstrata muutama kaakeli pahan päivän varalle, koska samaa polttoerää ei vuosien päästä ole saatavissa, tuskin koko laattaakaan. Ettei tarvitsisi yhden rikkoutuneen laatan takia uusia mahdollisesti koko tilaa :)

Kirsi kirjoitti...

Ja jos ei seiso, niin lupaan äidillisesti huokaista: "Mitä mä sanoin..."