lauantai 24. syyskuuta 2011

Postilaatikko hankittu ja asennettu

 Tiistaina kävi mestarimme raksalla ja keskustelimme hänen kanssaan muuttotarkastuksen vaatimuksista. Tässäpä olisi näytille meidän postilaatikkomme, joka kiinnitettiin kelottuneeseen pölkkyyn ja aseteltiin siihen tontin rajalle. Melko hikistä puuhaa oli tuon pölkyn sahaaminen, kun jouduimme turvautumaan vanhaan ja tylsään pokasahaan moottorisahan liipasimen rikkouduttua. Torstaina on vihdoin sen verran aikaa, että ehdimme viemään sahan takuuhuoltoon, jottei jatkossa tarvitse turvautua noihin vanhoihin käsityökaluihin.

Ja tuossa seuraavassa kuvassa näkyy valintamme talon numerotyyliksi. Eli näiltä osin olemme jo hyvin aikataulussa muuttotarkastuksen suhteen :). Loppuviikosta kävi Aurathermin putkimiehet tekemässä omia töitään, joten muitakin pakollisia muuttotarkastuksen kohteita pystymme täyttämään, mutta siitä lisää seuraavassa postauksessa.

Tähän postaukseen laitetaan mukaan myös pitkästä aikaa yksi yleiskuva talosta ja pihapiiristä, joka on muuttunut poikien pelikentäksi. Hyvin tuntuu salibandy sujuvan myös hiekka alustalla meidän pojilta, mutta varmuuden vuoksi heille haettiin yksi palanen filmivaneria, että saavat harjoitella laukauksia ihan kunnon alustaltakin. Siinä mielessä tuo isännän vuorotteluvapaa on ollut todella onnistunut ratkaisu, että nyt meillä on sekä aikaa rakentaa että viettää sitä meidän perheen kiireistä harraste elämää. Kenenkään ei ole tarvinnut revetä täysin liitoksistaan, joten tämä rakennusprojekti on saatu pidettyä mielekkäänä ja enemmän perhettä yhdistävänä kuin hajoittavana projektina.


2 kommenttia:

mannikko1214 kirjoitti...

Aivan mahtavaa, että fiilikset ovat tuollaiset. Meilläkin tuntuu, että yhteispeli miehen kanssa raksaprojektin aikana on vain parantunut, mutta auttamattomasti kaikkien harrastukset ja lasten kanssa touhuaminen on vähentynyt huolestuttavasti. Nyt onneksi on muuton jälkeen aikaa koittaa paikkailla tilannetta ja viettää sitä kuuluisaa laatuaikaa kaikille.

Hienoa, että jotkut osaa tämän homman paremmin! Ja hei, hienolta näyttää! :)

K ja M kirjoitti...

Kiitokset kannustuksesta, sillä sitä tarvitaan aina.