torstai 29. syyskuuta 2011

Rauhallinen raksaviikonloppu takana

 Viikonloppuna otettiin tällä kertaa sangen rauhallisesti raksaamisen suhteen, kun ohjelmassa oli muutakin mukavaa; hieman käsityökurssia, syntymäpäiviä, seinäkiipeilyä, luontoretkeä yms.

No ihan pikkuisen raksailtiin, eli seinäkiipeilijät ja käsityöläinen ottivat pienet alkulämmöt ja jälkihiet tuon kipsilevypinkan kanssa, joka siis siirtyi alakerrasta yläkertaan raaálla lihasvoimalla. Hyvät lämmöt siinä saatiin päälle, jotta oli kiva kiipeillä seinällä rikkomatta paikkojaan :)

Tuo toinen pieni projekti oli saunapaneeleiden kanssa. Eli isäntä kävi puolitoista seinää paneloimassa, jotta ei aivan lorvailuksi olisi viikonloppu mennyt. Ihan kivalta näyttää tuo tummaksi sävytetty kuusipaneeli, vaikka tämä valokuva ei ihan koko totuutta pääsekään kertomaan salaman käytön vuoksi.

Nyt on siis vietetty hyvin levollinen viikonloppu, jotta jaksetaan painaa emännän viimeinen kesälomaviikko vielä täysillä yhteistyössä höyrynsulun ja harvalaudoituksen parissa. Sen jälkeen alkaa taas arkisempi rakentaminen pääasiassa isännän toimesta.

Ei kommentteja: