sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Laatoitustyöt jatkuu

 Toinen laatoituspäivä aloitettiin alakerran wc tilojen vedeneristyksellä, koska ei heti päästy laatoittamaan seinäpintoja. Isäntä kilautti kaverille ja saatiin sieltä rakennuspuhallin lainaksi, jotta ei kuivumisen kanssa tulisi lisää ongelmia. Tuli muuten lähes tuplattua rakennusaikainen sähkönkulutus tässä laatoitustyön ja kuivaamisen aikana eli viikossa saatiin kulutettua lähes saman verran sähköä kuin koko kesän aikana. Tosin ei meillä vieläkään ole edes 100 kWh:a tullut käytettyä. Eli melkoisen paljon sähköä säästänyt rakentajalle tämä kuiva ja lämmin kesä, kun ei ole tarvinnut koneellisesti kuivata. Annettiin painovoimaisen tuuletuksen huolehtia kuivatuksesta ja nyt vasta on alkanut olla sellaisia kelejä, että yläkerran osalta on laitettu suuri ratas pyörimään, jotta saadaan villat katolle.

Toisen laatoituspäivän iltana oltiinkin alakerran wc tilojen osalta jo näin pitkällä. Nyt vain saumaus ja sitten ollaan valmiit vastaanottamaan pönttö paikoilleen, niin elämä alkaa helpottamaan. Eli tänne tuli siis samaa laattaa kuin tuulikaappiinkin. Saatiin kivat jalkalistat samasta laatasta kun halkaistiin niitä muutamat kappaleet puoliksi.
Alkuviikosta saimme myös 1009 metriä helmipaneelia  raksalle toimitettuna. Tuo mitta sisältää kokonaisen nipun kyseistä tavaraa. Hieman oli erilainen metrihinta, kun pystyi ottamaan kokonaisen nipun kerralla. Nyt vain pitäisi hakea Rakennusapteekista lisää hartsipohjaa ja titaanidioksidia, että pääsee emäntä sekoittamaan sopivan keitoksen paneeleiden peitoksi.


Ei kommentteja: