sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Alkuviikon tekemisiä (viikko 40)

Torstainahan oli Ikean kaappitoimitus, joten alkuviikko meni valmistautuessa siihen. Kodinhoitohuoneeseen saatiin paneelit kattoon ja saumaukset lattiaan. Siinä samalla laitettiin jo suurimpaan osaan kosteita tiloja myös silikoonit. Tuo sangen epämiellyttävä, mutta tärkeä työvaihe. Kädet hellänä sai taas puristella tuubista silikooneja tulemaan. Kokeilimme piiloon jääviin kohtiin Saumamestarin toimintaa ja jälki oli sen näköistä, että perinteinen maalarinteippi piti ottaa avuksi.

Isännältä meni vielä maanantaikin yläkerrassa muovien ja kattokoolausten kanssa, mutta sitten oltiinkin valmiit ottamaan vastaan puhallusvillat, joita ei sitten jostain syystä koko viikolla tullutkaan.

Keskiviikkona oli päästy paneeleiden kanssa jo wc:n puolelle, mutta siellä ei voitu aivan kaikkea paneloida, kun yksi mysteerinen suojaputki täytyy varmistaa sähkäriltämme. Kaikki loput paneelit sinnekin on jo valmiina oikean mittaisina ja tarvittavilla sahauksilla. Sähkäriltä kun saadaan lopullinen lupa, niin sitten on wc:n katto kohta valmiina.

Torstaina käytiinkin hakemassa 5 kuormallista hiekkaa maakellarin täytteeksi, kun yhdeltä tuttavaltamme siitä lähistöltä saatiin. Hän pääsi helposti eroon tuosta hiekkakasastaan, kun meidän tontillehan sitä toistaiseksi vielä mahtuu. Lupasi jotain istutuksia emännälle ensi keväänä vaivan palkaksi, jos asian oikein ymmärsin.

Viikonloppuna olisi tarkoitus aloitella kaapistojen kasaamista, tosin lauantaina koittaa vihdoin oikea vapaapäivä kahten viikkoon, kun vanhempaa poikaa viedään salibandyä pelaamaan pääkaupunkiseudulle.

Ei kommentteja: