sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Yläkerran 1.huone sai lämpökaapelit

Perjantaina loppui teipit heti alkuunsa kesken, joten isäntä päätti aloitella yläkerrassa 1. huoneen lattialämmityskaapeloinnin asennusta. No siinähän sitten innostuttiin oikein toden teolla, kun koko perheelle löytyi sopivaa puuhaa. Emäntä leikkasi ja liimasi noita kuvissa näkyviä kipsilevysuikaleita yhdessä pikkupoikien kanssa, jotka toimivat vuoroin viivan piirtäjinä ja ruuvaajina sekä mittapalikoiden noukkijoina. Noilla mittapalikoilla kun varmistettiin, että jokainen rako on saman levyinen, niin siinä oli pikkuraksaajille sangen tarpeellinen työ.

Jätti Turtles vahti silmä tarkkana, ettei pikku pojat koske isännän omaan akkukoneeseen, sillä kun olisi niin paljon mukavampi laittaa ruuveja kuin isännän vanhalla pikkuraksaajien käyttöön tarkoitetulla Black´n Dekkerillä. Hyvin kuitenkin pojilta onnistui ruuvaaminen sillä vanhalla ja painavallakin akkukoneella, sen verran pehmeäähän tuo normaali kipsilevy on.

Illalla toisten poistuessa jo raksalta omiin kemuihinsa jäi isäntä vielä asettelemaan kaapelia paikoilleen, joka seuraavana päivänä jo liimattiin paikoilleen, kunhan oli ensin muistettu jyrsiä myös lattia-anturia varten kolo piuhojen väliin. Hyvinhän tuo asennus onnistui ja nyt on myös teippiäkin saatu lisää, että saadaan viimeiset teippaukset tehtyä ennen ensi viikon puhallusvilla asennusta.

Ei kommentteja: