tiistai 11. lokakuuta 2011

Pyykkihuoltonurkkaus valmistumassa

Wc:n jälkeen isäntä siirtyi kasaamaan kodinhoitohuoneen kaapistoja, joista ensimmäisenä valmistui pyykinhuoltonurkkaus.

Tässä huoneessa värimaailmasta löytyy samoja sävyjä kuin wc:stä, mutta eri paikoista. Eli tuo tumma sävy siirtyi lattian klinkkereihin ja vaaleus annettiin kaapeille seinien toimiessa tummempana taustavärinä noille valkeille oville. Jotain yllättävää vielä tulee, kunhan nuo yläkaapitkin saadaan paikoilleen, mutta siitä lisää myöhemmin.

Täällä mentiin taas Faktumin keittiökaapeilla eteenpäin, mutta tällä kertaa oveksi valikoitui puukuitulevystä valmistettu ja valkoiseksi maalattu Ståt ovi.

Tuohon tyhjään koloon tulee Mielen pesukone hurisemaan ja porakoneen kohdalle saadaan tuiki tarpeellinen vesipiste ja rosteriallas, joka ei suinkaan ole Ikeasta.

Porakoneen yläpuolelle ilmaantuu ensi viikolla vielä 120cm leveydeltä yläkaappeja, joihin otimme liukuovet kokeilu mielessä. Tuon allaskaapin ovilevy hieman hämää, sillä siitä aukeaa todellisuudessa iso kierrätyspisteeksi sopiva laatikko. Nuo laatikot ovat aika hyvin syrjäyttäneet perinteiset kaapit, niistä kun saa kätevästi koko tavaramäärän helposti esille.

2 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Minne sijoitatte kuivausrummun?

K ja M kirjoitti...

Meille ei tule ainakaan vielä kuivausrumpua. Jos sellainen joskus tulisi hankittua, niin sähköt on vedetty valmiiksi pesutornille ja silloin vain tiputetaan yksi yläkaappi pois ja hankitaan liukuoven tilalle yksi 60cm leveä kaapinovi. Nykyinen 120cm leveä yläkaapiston runko koostuu kahdesta 60cm leveästä osasta.