maanantai 10. lokakuuta 2011

WC:n kaapisto kasattu

No nyt alkaa wc:n värimaailma hahmottua paremmin myös teille blogin seuraajille. Eli Ikeasta tilattiin Faktun keittiösarjan kaapisot, joita saa 37cm syvyisenä, oviksi valitsimme tammiviilutetut ja ruskeanmustaksi petsatut Nexus ovet. Saranoihin otimme lisäksi vaimentimet, niin menee ovet ja laatikot nätisti kiinni paukuttelematta. Vetimiksi tulee ruostumattomasta teräksestä valmistetut "Lansa" vetimet.

Peiliksi löysimme Ikeasta samaa sävyä olevan Hemnes sarjan 60*90 kokoisen peilin kivoilla kehyksillä. Noiden seinästä törröttävien suojaputkien kohdalle tulee peilin molemmille puolin peilillä varustetut pallovalaisimet, jotka muuten olivat kiva löytö kesälomareissulla eräästä muuttoloppuunmyynnistä. Tasoksi tulee samaa sävyä oleva laminaattitaso.

Altaaksi valitsimme Svedbergsin Ellipse tasoaltaan, tosin ihan perus Oras hanalla. Mielelläänhän tuohon olisi kuvan mukaisenkin hanan laittanut, mutta kun se budjetti nyt sattuu olemaan rajallinen.

Nyt alkaa olla siis ensimmäinen huonetila jo todella hyvällä mallilla. Tästä on hyvä jatkaa kohti kodinhoitohuonetta.

1 kommentti:

Juha kirjoitti...

Mö en normisti ole noiden "kulhoaltainen" suuri fani, mutta toi on kyllä tyylikkään näköinen! Laita sitten kuvaa kun saatten valmiiksi

-Juha