keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Ei saatukaan villoja vielä :(

Viime viikon keskiviikkona jatkoimme aamupäivällä keittiön kaapistojen parissa puuhailua ja valmistauduimme henkisesti vastaanottamaan ne puhallusvillat, kun aamulla olimme saaneet vahvistussoiton yhteyshenkilöltämme. Päivä kului ja kului, mutta villoittajista ei näkynyt merkkiäkään. Lopulta illalla viiden aikaan saimme tarpeeksemme ja pakkasimme itsemme autoon ja lähdimme valmiiden patojen ääreen viettämään hyvin ansaittua syyslomaa. Seuraavana päivänä isäntä sai kiinni yhteyshenkilömme ja ilmoitti hänelle ettei villoittajia koskaan lupauksesta huolimatta kuulunut. Saimme kuulla, että muilla sovituilla kohteilla olivat kylläkin käyneet. Me olimme tilanneet tämän puhallusvillan noin neljä viikkoa sitten...ja eilen saimme kuulla, että ensi viikon tiistaina on seuraava yritys. Jos tuo puhallus tällä kertaa toteutuu, niin siinä menee 6 viikkoa tilauksesta, kun lupaus oli alunperin 2 viikon toimitusajalla. Vahinkojahan sattuu meille kaikille, mutta tässäkin tilanteessa ainoastaan rakentaja maksaa, kun joutuu puhaltimella lämmittämään harakoille.

Pieni syysloma tuli todellakin tarpeeseen koko perheelle ja loma oli kaikin puolin onnistunut, ainoastaan Kalpan tappio Kärpille Niiralan montussa jäi hieman harmittamaan. Kuten kuvan ottopaikasta voi päätellä, niin olimme onnistuneet saamaan hyvältä paikalta istumapaikkaliput, sillä osa seurueestamme istui keskiviivan oikealla puolella ja osa vasemmalla. Tappiosta huolimatta etenkin pikkufanit jaksoivat kannustaa loppuun saakka suosikkijoukkuettaan. Pelin päätteeksi molemmat pojat saivat kerättyä puolen tusinaa nimmaria viiriin ja fanipaitaan. Isäntä teki myös hankinnan, joka tulee myöhemmin koristamaan kenties yläkerran aulaa, mutta siitä tarkemmin, kunhan tuo aika koittaa.

Perheen miesväen ollessa matsissa, oli emäntä onnistunut siskonsa kanssa löytämään keittiön välitilaan kivan puuaiheisen tapetin, joka tulee siis lasin alle. Lasitus tuonne keittiön välitilaan saadaan ensi kuun puolella, kun on sen verran ruuhkaa tällä hetkellä lasituspalvelulla.

Huomenna yritän ehtiä laittamaan postauksen kuvien kera tuosta keittiöprojektin etenemisestä, nyt kun siitä on jo jotain paljastettavaakin :)

Ei kommentteja: