perjantai 28. lokakuuta 2011

Poikien huoneessa lattian pohja valmiina

Viime viikolla saatiin keittiön lisäksi myös yläkertaan poikien huoneen lattialämmityskaapelit valmiiksi ja nyt siellä päästään tekemään väliseinärunkoa.

Isäntä valmisti lillingit, jotka emäntä levitteli kaapeleiden päälle. Kun lillingit oli levitetty lattiakipsilevyn kokoiselle alueelle, niin kannoimme aina uuden levyn, jotta ruuvaaminen olisi turvallisempaa ja samalla tuo tasoite toimi liima-aineena kipsilevylle. 7 säkillistä meni tuota Kiillon lattialämmitystasoitetta noin 22 m2 kokoiselle alueelle. Nuo kaapelikujat olivat tuolle Devi kaapelille ne minimikokoiset eli noin 2,5 cm leveät. Nyt on päästy kokeilemaan tuokin työvaihe ja tiedetään mitä kannattaa tehdä toisin seuraavien huoneiden kohdalla.

Pojat ovat jo ottaneet salibandy käyttöön tuon suuren huoneensa ja suunnitelmissa heillä on vaikka minkälaista  peliä, pingispöydästä ilmakiekkoon ja biljardipöytään. :)

Väliseinärunkoa olisi tarkoitus tänne seuraavaksi kasata, sillä senhän täytyy olla valmiina porrasasennukseen mennessä, mutta taitaa seuraavaksi olla vuorossa saunan panelointi, jotta saadaan laudemateriaalit pois olohuoneesta porrasmateriaalitoimituksen tieltä, joka puolestaan on luvassa tänään aamupäivällä.

Ei kommentteja: