maanantai 17. lokakuuta 2011

Puustellitoimitus saapui

 Perjantaina koitti vihdoin kauan odotettu päivä, eli Puustellin keittiökaapistot saapuivat raksallemme. Palvelu oli jopa vieläkin parempaa kuin siinä Ikean kaappien toimituksessa. Torstaina soittivat tehtaalta ensimmäisen kerran alustavasta toimitusaikataulusta. Perjantaina aamupäivällä kuski soitti ja tarkensi aikatauluaan. Seuraavaksi luurin toisessa päässä oli kalustemyyjämme, joka tiedusteli päivän aikataulusta ja antoi luvan soitella myös viikonloppuna, jos jotain ongelmia ilmenee. No ilmoitimme kohteliaasti, että kasaus saa odottaa ainakin maanantaihin, täytynee selata asennusohje läpi ennen kalusteiden asentamista.

Puolenpäivän jälkeen kuorma-auto kaarsi pihalle ja apukuski tuli tiedustelemaan, että mihin kaapit kannetaan. Isäntä kertoi toiveensa ja keskittyi sen jälkeen kahvin keittoon, kun kuorman purkutyö kuului tilaukseen. Tällä kertaa kahvit muistettiin työn päätteeksi juodakin ja sen jälkeen päästiin ihailemaan kaapistojemme runkoja. Vanhempi pojistamme sai kunnian ruuvailla sokkelijalat paikoilleen, kun alakaappeja hiukan ryhmiteltiin oikeisiin osoitteisiin.

Keittiökaapistothan tilattiin jo viime vuoden lokakuussa, kun Puustettilla oli silloin hyvä kampanjatarjous menossa. Toimitukselle antoivat hintatakuun 12 kk, eli melkein kokonaan se käytettiin. Emäntä on luvannut järjestää lettukestit, heti kun uusi keittiömme sen sallii, katsotaan milloin nuo ovat sitten edessä :)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oletteko huomanneet, että ko liikkeessä on aina menossa joku "hyvä kampanja"...

K ja M kirjoitti...

Juu olemme huomanneet. Tällä kertaa sattui olemaan kampanjahintaan paljon sellaista tavaraa, mitä halusimme omaan keittiöömme.

Juha kirjoitti...

Siinä on vähän askaretta :)

-Juha

K ja M kirjoitti...

Nyt ollaan jo hieman edistytty, ala- ja yläkaapit alkavat löytää hyvin paikkojansa, seuraavaksi päästään Blanco altaan pariin.

Tähän mennessä voin jo todeta, että seuraava keittiöasennus menisi helpommin :)